Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Offerte
De offerte wordt opgemaakt met de gegevens die door de klant verstrekt worden. Bij het ontvangen van een offerte kan u een optie nemen voor een periode van 14 dagen. Indien er zich ondertussen een andere aanvraag voordoet neemt De Kluizerij contact met u op. Wij verzoeken u dan binnen de 24 uur te beslissen of u de optie omzet in een reservering. Na de periode van 14 dagen is de optie vervallen.

Boeking
Een boeking is definitief als De Kluizerij een reserveringsbevestiging ontvangen heeft. Er is slechts een boeking voor de in de offerte opgegeven aantallen.
Het definitieve aantal gasten dient ten laatste 2 weken vóór de aankomstdatum te worden doorgegeven. Bijkomende boekingen kunnen slechts worden toegestaan als er nog voldoende capaciteit is.

Annulering
Van zodra een boeking definitief is, zijn volgende annuleringsvoorwaarden van kracht:
- kosten bij annulering méér dan 2 maand vóór aankomst: kosteloos
- binnen de 2 maand vóór aankomst: 30% van het offertebedrag, exclusief catering
- binnen de 1 maand vóór aankomst: 50% van het offertebedrag, exclusief catering
- binnen de 14 dagen vóór aankomst: 100% van het offertebedrag, exclusief catering

Betaling
De factuur wordt verzonden na het verblijf in De Kluizerij. Er wordt een contante betaling verwacht bij ontvangst van de factuur.
Indien er ter plaatse extra kosten gemaakt worden zoals drank uit de bar, wordt dit ofwel contant afgerekend bij het vertrek ofwel wordt dit bijkomend op de factuur geplaatst.

Catering
Aangezien er gekookt wordt voor verschillende groepen is een geïndividualiseerde keuken niet mogelijk. Er kan rekening gehouden worden met gluten en lactose intolerantie. Met andere voedingsintoleranties wordt geen rekening gehouden.

Uurregeling van de maaltijden
Ontbijt: 8u
Middagmaal: 12.30u
Avondmaal: 18.30u

Aansprakelijkheid
De Kluizerij is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van goederen die zijn meegebracht door de gasten. Elke schade die door de gasten aangebracht wordt, zal vergoed worden door de gast.

Parking
De Kluizerij is niet aansprakelijk voor schade aan de voertuigen. Mobil homes zijn niet toegelaten op de parking.

 

0495/22.66.95
  • Aalstersedreef 1
    1790 Affligem
    België

Copyright 2024 De Kluizerij
Algemene voorwaarden