Dr. Jan Raes is samen met zijn vrouw Apotheker Hilde Cieters de drijvende kracht achtere De Kluizerij. Samen werken zij aan deze ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties.
Als trainer in de EPECA coaching opleiding biedt hij voor actieve professionals een degelijk vormingstraject om hun intuïtieve vaardigheden en emotionele intelligentie te ontwikkelen en toe te passen in hun professionele loopbaan.
Als kernlid van Timotheus, ontwikkelt hij voortdurend nieuwe cursussen zelf-ontwikkeling en persoonlijke groei.
Als mede oprichter van het lezerscollectief zet hij zich actief in voor de promotie van de heilzame effecten van leesgroepen.
Dr. Jan Raes is samen met zijn vrouw Apotheker Hilde Cieters de drijvende kracht achtere De Kluizerij. Samen werken zij aan deze ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties.
Als trainer in de EPECA coaching opleiding biedt hij voor actieve professionals een degelijk vormingstraject om hun intuïtieve vaardigheden en emotionele intelligentie te ontwikkelen en toe te passen in hun professionele loopbaan.
Als kernlid van Timotheus, ontwikkelt hij voortdurend nieuwe cursussen zelf-ontwikkeling en persoonlijke groei.
Als mede oprichter van het lezerscollectief zet hij zich actief in voor de promotie van de heilzame effecten van leesgroepen.
Hilde Cieters is de echtgenote van Jan Raes, apotheker van opleiding en de operationele dragende kracht van De Kluizerij.
Naast haar functie in het De Kluizerij management heeft Hilde als apotheker een eigen reeks fytofarmaceutische producten ontwikkeld onder de naam 'Toba". Naast de winkel in de Kluizerij, vind je Toba ook in Gent (Vlaanderenstraat) en Antwerpen (Suikerrui).
Je zal Hilde vaak terugvinden aan het onthaal en zij zal er voor zorgen dat uw verblijf vlekkeloos verloopt.
Seasons Change is een cateringbedrijf dat in 2015 gelanceerd werd door de Gentse ondernemer en chef Alexandre Van Huele.
Sinds 2021 is De Kluizerij de vaste uitvalsbasis van Alexandre waar hij zich voluit kan uitleven met het hartelijk en gepassioneerd koken voor ambitieuze groepen. Seasons Change combineert een passie voor lekker en innovatief eten met een stijlvol en verleidelijke design.
Daarnaast vertrekt de chef vanuit de 4 seizoen. Door kenmerkende ingrediënten te gebruiken wil hij altijd seizoensgebonden gerechten klaarmaken. Door de handen vuil te maken in onze eigen kruiden- en bloementuin, blijven we geïnspireerd om de gerechtjes op een unieke manier tot leven te wekken.