Dr. Jan Raes is samen met zijn vrouw Apotheker Hilde Cieters de drijvende kracht achtere De Kluizerij. Samen werken zij aan deze ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties.
Als bestuurder van vennootschappen en trainer in coaching opleidingen biedt hij voor actieve professionals een degelijk kader om hun leiderschapstalenten te ontwikkelen en praktisch toe te passen in hun professionele loopbaan.
Dr. Raes is mede oprichter van het lezerscollectief, een organisatie die zich actief inzet voor de promotie van de heilzame effecten van samen-leesgroepen.
Dr. Jan Raes is samen met zijn vrouw Apotheker Hilde Cieters de drijvende kracht achtere De Kluizerij. Samen werken zij aan deze ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties.
Als bestuurder van vennootschappen en trainer in coaching opleidingen biedt hij voor actieve professionals een degelijk kader om hun leiderschapstalenten te ontwikkelen en praktisch toe te passen in hun professionele loopbaan.
Dr. Raes is mede oprichter van het lezerscollectief, een organisatie die zich actief inzet voor de promotie van de heilzame effecten van samen-leesgroepen.
Hilde Cieters is de echtgenote van Jan Raes, apotheker van opleiding en de operationele dragende kracht van De Kluizerij.
Naast haar functie in De Kluizerij, heeft Hilde als apotheker een eigen reeks fytofarmaceutische producten ontwikkeld onder de naam 'Toba". Deze winkels zijn gelocaliseerd in Gent (Vlaanderenstraat) en Antwerpen (Suikerrui). In De Kluizerij is een beperkt gamma van deze producten terug te vinden.
Je zal Hilde vaak terugvinden aan het onthaal en zij zal er voor zorgen dat uw verblijf vlekkeloos verloopt.
Seasons Change is een cateringbedrijf dat in 2015 gelanceerd werd door de Gentse ondernemer en chef Alexandre Van Huele.
Sinds 2021 is De Kluizerij de vaste uitvalsbasis van Alexandre waar hij zich voluit kan uitleven met het hartelijk en gepassioneerd koken voor ambitieuze groepen. Seasons Change combineert een passie voor lekker en innovatief eten met een stijlvol en verleidelijke design.
Daarnaast vertrekt de chef vanuit de 4 seizoen. Door kenmerkende ingrediënten te gebruiken wil hij altijd seizoensgebonden gerechten klaarmaken. Door de handen vuil te maken in onze eigen kruiden- en bloementuin, blijven we geïnspireerd om de gerechtjes op een unieke manier tot leven te wekken.